perjantai 7. lokakuuta 2011

Tassuttelijat

Koska tässä nyt koirablogina eteenpäin aiotaan puuskuttaa, lienee asiallista esitellä blogissa esiintyvät tähdet. Esiteltävistä(ja samalla koiristani) ensimmäinen menehtyi suureksi surukseni kuluneen kesän alussa, mutta koska Rolle ei ennenkään ole jäänyt mistään pois, ei sitä jätetä pois tästäkään. 

Rolle



Syntynyt vuonna 2002. Pitää laumansa paimentamisesta, pannukakusta ja lumesta. Pyydystää lentäviä, pöriseviä asioita suunnattoman taitavasti. Inhoaa pamauksia ja alapihan chow chowta. Ominaistuoksuna märkä asvaltti, tuore hiivaleipä ja kinuski. Täysin puolueellisesti ja täysin totuudenmukaisesti sanottuna maailman ovelin koira.


Körri


Syntynyt vuonna 2005. Pitää varpaiden nuolemisesta, leikkelemakkarasta ja haisevissa jutuissa pyörimisestä. Eli kuusi ensimmäistä elinvuottaan Rollen uskollisena ja onnellisena aseenkantajana, nyt totuttelee ylpeän kauhistuneena uuteen isoveljen rooliinsa. Ominaistuoksuna pihka, vauvan tukka ja ajoittain maasta löytyvät laadultaan vaihtelevat mätänevät jutut.


Onni


Syntynyt vuonna 2011. Pitää toistaiseksi kaikkien asioiden syömisestä, Körrin pyllykarvoissa roikkumisesta ja portaissa kulkemisesta. Päästää mielellään äkäistä ölinää, jos ei heti maahan heittäydyttyään saa unta. Ahne ja määrätietoinen. Meidän Onni.


Minä


Syntynyt 1980-luvun lopulla. Pitää laumastaan, ruuasta ja omista viisastelevista kommenteistaan. Inhoaa nälkää ja muiden viisastelevia kommentteja. Ahne ja toisinaan määrätietoinenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti