maanantai 30. huhtikuuta 2012

Tapahtui eräänä kevätpäivänä

Tästä päivästä mieleen jäänee erityisesti kaksi asiaa.


 Se, miten upealla säällä melkein kaikki on kivaa.



Jopa kuusipäinen lauma itseäsi kaksi tai neljä kertaa isompia puistotuttavuuksia.



Ja se, miten sängylle salaa loikkivan jättitassuisen lapinkoiranpennun emäntä Suuressa Viisaudessaan osti valkoisen, kirjaillun ja häpeällisen hintavan päiväpeiton.


Jos sen vaikka päällystäisi Elmukelmulla.

4 kommenttia:

  1. kaunis päiväpeite! ja tosi kätevä - siitä heti näkee jos lapinkoira on salaa käväissyt sängyllä... niinkuin kasvatusapu. (toivottavasti on kuitenkin konepestävä?)

    nimim. valkoisen-maton-ostanut-pienen-tytön-ja-kahden-koiran-emo

    VastaaPoista
  2. Kyllä, ihailtavan positiivista ajattelua! On onneksi konepestävä, jännityksellä odottelen, kumpi on ensimmäisen pesun syynä: kuralenkiltä palannut koira vai kaakota/mustikoita/muuta turmiollisen tuhrivaa ravinnokseen hamstrannut emäntä.

    VastaaPoista
  3. Löysin tänne koirat.comin blogi-ketjun myötä ja tykkäsin niin paljon että luin kaikki postaukset alusta alkaen. Sun kullanmurut on aivan ihania ja teidän juttuja on hauska lueskella ja kuvia ihailla. Postaus sateenkaarisillasta sai mut ihan kyyneliin kun oma hauvelini on parin päivän päästä menossa leikkaukseen... Hauskaa kevättä koko teidän laumalle, terveisin innokas uusi lukija. :)

    VastaaPoista
  4. emppu: Kiitos! Kiva kuulla, että tykkäät, mäkin oon noihin kullanmuruihin aika rakastunu :D Ja voi ei, toivottavasti leikkaus menee hyvin, toivotetaan täältä käpäläkaupalla tsemppiä!

    VastaaPoista